RTT Therapie – Rapid Transformational Therapy

Wat is RTT therapie?

 

RTT staat voor Rapid Transformational Therapy en is door Marisa Peer ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar. Het is een therapie die gebruik maakt van veel positieve aspecten van hypnose, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en cognitieve gedragstherapie omvat. Het is een therapie die niet werkt volgens 1 specifieke methode. Dit maakt het een unieke methode, waarbij je snel een doorbraak bereikt en waarmee je permanente resultaten behaalt. Met de methode van Marissa Peer pak je de bron van het probleem aan. RTT therapie helpt je om problemen te identificeren en helpt je corrigeren wat je echt tegenhoudt om te veranderen.

Waarom is RTT zo anders?

Er zijn al veel methodes en technieken voor het aanpakken van je problemen ontwikkeld door de jaren heen. Waar de meeste een lang traject nodig hebben om achter het achterliggende probleem te komen, kun je met behulp van RTT Therapie binnen 1 tot 3 sessies het verschil al maken. Perfect voor de huidige samenleving waar we meestal onszelf geen tijd gunnen om onszelf te verbeteren.

Bij Rapid Transformational Therapy rtt wordt je onderbewustzijn behandeld, in plaats van dat je op een bewust niveau bezig bent met therapie. In je onderbewustzijn liggen al je herinneringen, trauma’s en andere overtuigingen opgeslagen. Hier zit ook vaak de hoofdoorzaak van je probleem verstopt. Zodra deze hoofdoorzaak naar voren komt kun je echt aan je problemen gaan werken. 

Hoe werkt Rapid Transformational Therapy voor mij?

Tijdens een RTT sessie proberen we in je onderbewustzijn achter de hoofdoorzaak van je problemen te komen. Je hebt vast wel eens gedachten waarbij je denkt: “Dat kan ik niet”, “Zo ben ik niet opgeleid” of “Ik ben heel anders”. Vaak kun je deze gedachten koppelen aan ervaringen die je hebt opgedaan toen je nog een kind was, alleen ben je je daar niet bewust van. Onbewust hebben deze ervaringen ervoor gezorgd dat je jezelf limieten oplegt en juist dit onbewuste pak ik aan met RTT. 

Herken jij dit?

  •  Je merkt dat je meer klaagt dan normaal
  • Het lijkt wel of anderen sneller en succesvoller zijn 
  • Vroeger ging alles makkelijker
  • Weinig energie krijgen van dingen die je eigenlijk vroeger leuk vond
  • Het gevoel geen tijd te hebben voor jezelf

Is er een gedeelte in je leven waar je het gevoel hebt dat je er in vast zit? Heb je al zo vaak geprobeerd om veranderingen aan te brengen, maar ben je nooit echt volledig tevreden geweest met het resultaat?

Dat ligt absoluut niet aan jou. Om veranderingen aan te brengen in je leven gebruik je wilskracht, je bewuste geest. Zonder dat je het door hebt is wilskracht alleen vaak niet genoeg om de veranderingen door te brengen die je zoekt.

De meeste slechte gewoonten of angsten zitten te diep geworteld in je onderbewustzijn. Je bent je er misschien niet bewust van, maar de meeste keuzes die je maakt hebben te maken met bepaalde gedachten die in je onderbewustzijn zitten.

Vaak wordt deze denkwijze al gevormd wanneer je jong bent. Deze manier van denken is erg logisch voor jou als kind, maar als volwassene kan dit ze je erg in de weg zitten.

Kun je hier in veranderen? Jazeker!

Deze, vaak deconstructive, gedachtes kunnen we onderzoeken en aanpakken door verbinding te maken en te communiceren met je onderbewustzijn. Dit kunnen we doen door middel van RTT.

Veranderen doen we samen, neem jij de eerste stap?

Jezelf veranderen is zowel spannend als opwindend, maar het is vooral nodig om te groeien. Marisa Peer zegt dat ze sterk gelooft in dat je niet kunt repareren wat je niet begrijpt. Tijdens een sessie zal ik je helpen om eerst te begrijpen hoe je zelfvernietigende gedrag is ontstaan, zodat je jezelf hier voorgoed van kunt bevrijden. Het leuke aan de RTT therapie is dat ik je alleen op weg ga helpen, jij bent de enige die jezelf nog tegenhoudt. 

Hoe heerlijk is het als jij dadelijk weer een stuk zelfverzekerder en trotser door het leven gaat? Niet meer denken in limieten maar in mogelijkheden? Net als vroeger, vrij van vooroordelen en weer vol met spontaniteit. Dát is mogelijk met RTT therapie.

Veelgestelde vragen over RTT therapie

Ik begrijp dat je wat vragen hebt over deze nieuwe therapie, daarom heb ik de meest gestelde vragen hieronder uitgewerkt. En mocht je nog meer vragen hebben? Aarzel dan niet, bel me op 06-2320 9229 of email naar info@ingeborgmooiweer.nl

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Standaard heb ik geleerd om als insteek te hebben dat elke eerste sessie ook de laatste zou kunnen zijn. Over het algemeen kun je ervan uit gaan dat er 1 tot 3 sessies nodig zijn, maar dat gaan we bespreken in ons eerste oriënterende gesprek. Dit ligt volledig aan jouw doelen, wensen en verwachtingen. 

Hoe lang duurt een RTT sessie?

Deze eerste sessie duurt gemiddeld genomen zo’n 1,5 tot 2 uur. Ik zal een een audio opname van de transformatie maken die ter plekke opgenomen wordt, deze duurt ongeveer 15 minuten.

Ik geef deze audio opname van 15 minuten aan je mee of verstuur ‘m aan je. Jouw huiswerk voor de 21 dagen erna is dat je elke dag naar deze audio opname gaat luisteren.

Ik ben bekend met hypnose, maar waarom is dit anders?

Met hypnose kom je erachter dat je bijvoorbeeld bang bent voor iets. Met RTT kun je erachter komen waarom je je angstig voelt en leer je anders denken en jezelf niet meer te limiteren tot die gedachten.

Wil je weten wat RTT Therapie voor jou kan doen?

Ik begrijp dat je wat vragen hebt over deze nieuwe therapie, daarom heb ik de meest gestelde vragen hieronder uitgewerkt. En mocht je nog meer vragen hebben? Aarzel dan niet, bel me op 06-2320 9229 of email naar info@ingeborgmooiweer.nl

RTT Professional

Je kunt op mijn kundigheid en kennis vertrouwen: Ik ben een gecertificeerde RTT Professional.

De combinatie van RTT therapie en coaching is erg sterk gebleken in de praktijk. Mocht je hier vragen over hebben, laat het dan weten als je contact met me op neemt. 

Het is altijd fijn om te lezen hoe andere mensen mij hebben ervaren: lees referenties van andere cliënten

 

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl