Transformeer je hersenen voor succes, geluk en verandering…

 

Voel je je onzeker in je baan?

Kamp je met overgewicht?

Heb je angst voor verandering of om een beslissing te nemen?

Heb je last van een verslaving zoals roken, drank of gamen?

Zit je in een relatie die niet meer bij je past?

 

Laat mij je zien hoe Rapid Transformational Therapy™ (RTT) je kan helpen om trauma uit je kindertijd te overwinnen, dat gewicht te verliezen, stress te verminderen en vertrouwen te hebben in je toekomst.

“RTT helps you take control of your mind which in turn influences your body and behaviour. By rewiring the neural pathways of the brain, RTT replaces our outdated belief systems and negative patterns of behaviour. New positive beliefs are formed and the healing process begins.”

Marisa Peer

RTT-therapie voor snelle VERANDERING!

 

Snelle resultaten… meestal in slechts 1-3 sessies!

 

Het belangrijkste is dat het gaat om controle over je gedachten… anders denken dan je bent getraind te doen… en anders dan alle andere mensen om je heen.

Waarom is dat zo belangrijk??

Want hoe je denkt, bepaalt niet alleen hoe je elke dag leeft… het bepaalt hoe je je hele leven leeft.

 

Samen veranderen we je beperkende overtuigingen

 

Blijf geloven wat je altijd over jezelf hebt geloofd… de geaccepteerde “norm” waarmee je geconditioneerd bent te geloven dat het de enige manier is… en je relatie, gezondheid en inkomen zullen altijd buiten je bereik liggen.

Met andere woorden, als je alle normale manieren van denken volgt, zul je…

EEN SLAAF zijn van je negatieve overtuigingen!

Maar dat hoeft dus niet.

Anyone can learn how to be a therapist, but not everyone can be a therapist with sincere intention, warmth and candor. That’s who Ing is.
I’ve worked with Ing to get rid of this feeling of perfectionism or doing all things right. At first, I thought, how is it even possible to really resolve this nagging feeling via Zoom. Personally, I even doubted if the session will work. However, Ing provided the appropriate online environment for me to open up – her warm presence and the way she crafted her questions made me want to share more. I didn’t feel like it was a session – what I felt was that I was talking to someone I’ve known for a long time.
Thanks to Ing, I am now looking at big hurdles differently. I no longer feel the need to be perfect or to do things right all the time. She made me feel comfortable with the unease.
If you are looking for a therapist that’s ready to catch your story with respect and honor, I recommend Ing!
Paulie

Neem de regie over je leven terug…

Als je je gestrest of angstig voelt… twijfelt aan de toekomst van je relatie… eindelijk eens dat gewicht verliezen of gewoon het gevoel hebt dat je niet het leven leidt dat je zou willen leiden…

Laat me dan iets geweldigs met je delen… Wat ik doe is naar de oorzaak en de kern van je pijn en strijd te gaan, en samen ontdekken we de oorzaak ervan en hoe je hier bent gekomen… zodat je eindelijk je leven kunt transformeren!

Hoe werkt dit? Op basis van mijn eigen jarenlange ervaring, een bekroonde en bewezen methode en mijn zeer gevoelige inzicht in jou als mens , kan ik je helpen de oorzaak te vinden en je leven voor altijd te veranderen.

RTT-therapie: een buitengewone methode voor snelle resultaten

Stress en angst

Stressniveaus stijgen wereldwijd en voor alle leeftijden en beroepen. Zes op de tien mensen zeggen dat hun werkomgeving bijdraagt aan hun stress en angst. Maar ook de corona crisis heeft veel angst en stress bij mensen veroorzaakt.
Heb jij hier last van?
In een discoverycall kan ik je precies vertellen wat jij nodig hebt.

Gewichtscontrole

Heb je een hekel aan lichaamsbeweging, eet je teveel en heb je trek in eten als je verdrietig of overstuur bent? RTT kan je helpen te stoppen met overeten of zinloos eten. Je komt achter de werkelijke reden van je overeten en waarom het nooit lukt om af te vallen. Of de reden dat je wel afvalt maar het er net zo hard weer aankruipt. Zodat je weer in die nieuwe leuke jurk kan. In een discovery call kan ik je precies vertellen wat jij nodig hebt. 

Echtscheiding en verdriet

RTT kan ernstige angst, depressie, zelfsabotage, verdriet en andere problemen die verband houden met echtscheiding effectief behandelen. Tijdens een echtscheiding ervaren veel mensen tijden van verhoogde stress, die de slaap, het geheugen, de spijsvertering en het algemeen welzijn kunnen verstoren. RTT bevordert het herstel van deze zeer stressvolle toestand en veroorzaakt verlichting door verbinding te maken met de parasympathische toestand. Je merkt dat je beter gaat slapen, je kunt weer helderder nadenken, in staat om goede keuzes voor jou en je evt kinderen te maken. Je krijgt weer grip op je eigen leven en je emoties.
Bij echtscheiding is het fijn als er iemand met je meeloopt die hetzelfde heeft ervaren en je op weg kunt helpen. Wat jij precies nodig hebt kunnen we in een discoverycall bespreken. 

Zelfrespect en vertrouwen

Het gebruik van RTT om problemen met je gevoel van eigenwaarde op te lossen, zal je zelfvertrouwen vergroten… RTT zoekt uit waarom je het probleem hebt. Zodat jij eindelijk jezelf kunt zijn, je de dingen gaat oppakken die je leuk vindt, je jezelf niet meer laat tegenhouden door je gebrek aan eigenwaarde. Je voor die baan gaat die je zo graag wilt, je vol vertrouwen iemand op date vraagt of die presentatie geeft voor je werk.

Geld Blokkade

Je spaart misschien geld, maar verzamelt geen rijkdom als je beperkende overtuigingen over geld hebt.
Je kunt het gevoel hebben dat rijkdom voor jou niet beschikbaar is, of dat je je geld uitgeeft zodra je het krijgt. Veel succesvolle mensen willen de sprong naar het volgende niveau maken, maar weten niet hoe.
RTT onthult je onderbewuste blokkades, zodat je het leven kunt creëren dat je wilt.

Doel & Passie

Weten wat je levensdoel is en waar je gepassioneerd over bent, beïnvloedt je beslissingen en doelen. Duidelijk zijn over wat belangrijk is, zal je helpen dit te bereiken.
Maar veel mensen hebben moeite om erachter te komen wat ze echt willen doen en verspillen tijd. Verdien je het niet om nu op weg te gaan naar een bevredigend leven? RTT maakt duidelijk waar je mentale blokkades zitten, en samen lossen we ze op.

Wat is RTT-therapie?

Je onderbewustzijn herprogrammeren voor persoonlijk succes en vrijheid…

Rapid Transformational Therapy is ontwikkeld door Marisa Peer en combineert principes van psychotherapie, NLP, CBT, neurowetenschappen en hypnotherapie voor ongeëvenaarde snelle, effectieve en langdurige resultaten…

Je hebt misschien andere therapiemethoden geprobeerd om je zelfvertrouwen te vergroten, gewicht te verliezen, angsten, fobieën en verslavingen te overwinnen, maar die werkten niet voor jou. Je vraagt je af of je zult slagen.

Je hoeft het niet alleen te doen… als jouw persoonlijke coach begeleid ik je stap voor stap.

Samen zullen we toegang krijgen tot je onderbewustzijn en je herinneringen oproepen om de beperkende overtuigingen die je hebt gevormd en die je tegenhouden te lokaliseren en te veranderen. Voorgoed.

Het proces

Inzichtsessie

Ik leer over je huidige levenssituatie en de onderliggende problemen waarmee je wordt geconfronteerd. Vervolgens bespreken we de resultaten die je wilt bereiken en maken we afspraken over de te nemen stappen.

Hypnosis

Tijdens de RTT-sessie ervaar je zowel de kalmerende als stimulerende effecten van lichthypnose. Ik zal je onderbewustzijn gebruiken om je terug te brengen naar de scènes die aanleiding gaven tot je huidige moeilijkheid.

We zullen de hoofdoorzaak van je probleem bepalen en waarom het bij jou aanhoudt.

Permanent Change

Ik zal een aantal hulpmiddelen gebruiken om je te helpen de verouderde, ongemakkelijke emoties en overtuigingen die ooit uit je oude negatieve herinneringen werden gevormd, opnieuw te bedraden. Je vervangt een verouderde mentaliteit op basis van je verleden door een frisse, opwindende houding die je uiteindelijk helpt vrij te komen van problemen.

Veranderen doen we samen, neem jij de eerste stap?

Jezelf veranderen is zowel spannend als opwindend, maar het is vooral nodig om te groeien. Marisa Peer zegt dat ze sterk gelooft in dat je niet kunt repareren wat je niet begrijpt. Tijdens een sessie zal ik je helpen om eerst te begrijpen hoe je zelfvernietigende gedrag is ontstaan, zodat je jezelf hier voorgoed van kunt bevrijden. Het leuke aan de RTT therapie is dat ik je alleen op weg ga helpen, jij bent de enige die jezelf nog tegenhoudt. 

Hoe heerlijk is het als jij dadelijk weer een stuk zelfverzekerder en trotser door het leven gaat? Niet meer denken in limieten maar in mogelijkheden? Net als vroeger, vrij van vooroordelen en weer vol met spontaniteit. Dát is mogelijk met RTT therapie.

Wat klanten zeggen…

Ingeborg wist als geen ander feilloos de uitdagingingen in mijn dagelijkse leven te duiden tijdens onze intake. Haar rustige en prettige persoonlijkheid gaven mij alle ruimte om naar boven te laten komen wat op dat moment relevant was en aandacht nodig had. Na deze eerste kennismaking had ik al direct handvatten om een aantal zaken toe te passen in mijn dagelijkse praktijk.
De op de intake volgende RTT sessie was bijzonder! Tijdens de sessie kwamen diverse overtuigingen uit het verleden naar boven die ik los heb mogen laten. Al tijdens de sessie voelde ik de energie stromen, alsof er een aantal blokkades waren weggenomen. Aansluitend voelde ik me volledig relaxed, alsof er een last van me afgevallen was. Dat relaxte gevoel heb ik in de weken erna kunnen behouden, ik heb heerlijk in mijn eigen energie kunnen blijven, ongeacht welke omstandigheden er ook op mijn pad kwamen.
Ingeborg’s professionele en integere begeleiding hebben tot dit resultaat geleid. Ze is opmerkzaam, empathisch en zeer kundig. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Nicole

“Ik kwam naar Ingeborg voor een therapeutische behandeling omdat ik weinig energie had. Ik had gewoon hulp nodig en koos voor Ingeborg omdat ze meerdere methodes kan toepassen. ”

Ineke

“Ingeborg kan niet alleen heel goed luisteren, maar vooral snel tot de kern komen door te kijken wat er tussen de regels staat. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo precies kan aanvoelen wat er aan de hand is. Afleiding koopt ze niet met woorden. 

Gerard

A year ago I started looking for someone who could coach me in both private and work areas. Personally, I have little to do with spirituality and I found it difficult to find someone who was “down to earth”, but who could get to the core. My mother pointed me to Ingeborg and she was the right person for me! Ingeborg provides warmth, strength, energy and tranquility at the same time. Through the combination of Reiki and various conversation techniques, she has helped me to come to myself and get everything sorted out. She knows exactly what works and what doesn’t work and she will always be a starting point for me.
Odette

Je kunt op mijn kundigheid en kennis vertrouwen: Ik ben een gecertificeerde RTT Professional.

De combinatie van RTT therapie en coaching is erg sterk gebleken in de praktijk. Mocht je hier vragen over hebben, laat het dan weten als je contact met me op neemt.

“I am still sleeping very well at night and I’ve made my point very clear to my partner without feeling guilty or unsure. I am really surprised how calm and peaceful I feel. I have also put my house on the market and I have 3 viewings for this coming Saturday. Plus I went to view a property over the weekend.
Thank you again for helping me.”

I just want to give you and update.
1. I have received an offer on my house for more than the asking price.
2.  After saying to my partner that I am enough as I am and I’m not going to give up my own personality and personal preference, we decided to move on on our own.

I feel excited about the future. Now my next step, claiming my new house.

Sanette

Gratis E-book De kracht van geluk

7 stappen om de stoorzenders uit je leven te verbannen