RTT Therapie – Rapid Transformational Therapy

Wat is RTT therapie?

 

RTT staat voor Rapid Transformational Therapy en is door Marisa Peer ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar. Met deze methode pak je de bron van het probleem aan. RTT identificeert en corrigeert wat je echt tegenhoudt om te veranderen.

 Waarom is RTT zo anders?

 Er zijn al veel methodes en technieken ontwikkeld door de jaren heen. Waar de meeste een lang traject nodig hebben om achter het achterliggende probleem te komen, kun je met behulp van RTT Therapie binnen 1 tot 3 sessies het verschil al maken. Perfect voor de huidige samenleving waar we meestal onszelf geen tijd gunnen om jezelf te verbeteren.

 Hoe werkt Rapid Transformational Therapy voor mij?

 Je hebt vast wel eens gedachten waarbij je denkt: “Dat kan ik niet”, “Zo ben ik niet opgeleid” of “Ik ben heel anders”. Vaak kun je deze gedachten koppelen aan ervaringen die je hebt opgedaan toen je nog een kind was, alleen ben je je daar niet bewust van. Onbewust hebben deze ervaringen ervoor gezorgd dat je jezelf limieten oplegt en juist dit onbewuste pak ik aan met de RTT methode. 

Herken jij dit?

  •  Je merkt dat je meer klaagt dan normaal
  • Het lijkt wel of anderen sneller en succesvoller zijn 
  • Vroeger ging alles makkelijker
  • Weinig energie krijgen van dingen die je eigenlijk vroeger leuk vond
  • Het gevoel geen tijd te hebben voor jezelf

Veranderen doen we samen, neem jij de eerste stap?

 Dat is best spannend, jezelf gaan veranderen! Maar het leuke is, jij bent diegene die jezelf tegenhoudt, ik ga je op weg helpen. Hoe heerlijk is het als jij dadelijk weer een stuk zelfverzekerder en trotser door het leven gaat? Niet meer denken in limieten maar in mogelijkheden? Net als vroeger, vrij van vooroordelen en spontaniteit. Dát is mogelijk met RTT therapie.

 

Veel gestelde vragen over RTT Therapie

Ik begrijp dat je wat vragen hebt over deze nieuwe therapie, daarom heb ik de meest gestelde vragen hieronder uitgewerkt. En mocht je nog meer vragen hebben? Aarzel dan niet, bel me op 06-2320 9229 of email naar info@ingeborgmooiweer.nl

 Kan dit ook online?

 In deze huidige periode van COVID-19 is RTT een zeer geschikte methode om online te kunnen doen. Omdat RTT een ‘gesloten ogen’ therapie is, zoals hypnose therapie, is het enige verschil dat de plek waar je zit veilig voor jou moet zijn en voelen. Ik hoor steeds vaker dat mensen zich thuis nog het meest op hun gemak voelen.

 Hoeveel sessies heb ik nodig?

 Standaard heb ik geleerd om als insteek te hebben dat elke eerste sessie ook de laatste zou kunnen zijn. Over het algemeen kun je ervan uit gaan dat er 1 tot 3 sessies nodig zijn, maar dat bespreken we in onze eerste oriënterende gesprek.

Hoe lang duurt een RTT sessie?

Deze eerste sessie duurt gemiddeld genomen zo’n 1,5 tot 2 uur. Er komt een audio opname  van de transformatie die ter plekke opgenomen wordt, deze duurt ongeveer 15 minuten.

Ik geef deze audio opname van 15 minuten aan je mee of verstuur ‘m aan je. Jouw huiswerk voor de 21 dagen erna is dat je elke dag naar deze audio opname gaat luisteren.  

Ik ben bekend met hypnose, maar waarom is dit anders?

Met hypnose kom je erachter dat je bijvoorbeeld bang bent voor iets. Met RTT kun je erachter komen waarom je je angstig voelt en leer je anders denken en jezelf niet meer te limiteren tot die gedachten.

 

Wil je weten wat RTT Therapie voor jou kan doen?

Neem contact met me op en als je wilt plannen we direct een afspraak in. Ik kan me voorstellen dat je wat meer wilt weten over mij voordat je belt, kijk daarvoor even op de ‘over mij‘ pagina. 

Bel me op: 06-2320 9229 of mail me op: info@ingeborgmooiweer.nl.

 

RTT Professional

Je kunt op mijn kundigheid en kennis vertrouwen: Ik ben een gecertificeerde RTT Professional.

De combinatie van RTT therapie en coaching is erg sterk gebleken in de praktijk. Mocht je hier vragen over hebben, laat het dan weten als je contact met me op neemt. 

Het is altijd fijn om te lezen hoe andere mensen mij hebben ervaren: lees referenties van andere cliënten

 

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl