Dit zeggen klanten over mij

Dit zeggen klanten over mij

Een jaar geleden ging ik op zoek naar iemand die mij kon coachen op zowel prive als werkgebied. Persoonlijk heb ik weinig met spiritualiteit en vond ik het lastig iemand te vinden die “down to earth” was, maar toch tot de kern kon doordringen. Mijn moeder wees mij op Ingeborg en zij is voor mij de juiste persoon geweest! Ingeborg geeft warmte, kracht, energie en rust tegelijk.Door de combinatie van reiki en verschillende gesprekstechnieken heeft zij mij geholpen om tot mijzelf te komen en alles op een rijtje te krijgen. Zij voelt exact aan wat wel en niet werkt en zij zal altijd een uitvalbasis voor mij blijven.
Odette

Ten gevolge van aanhoudende klachten na een hersenschudding was ik erg beperkt in mijn gezinsleven, werk en ontspanning. Dit frustreerde mij…ik kon niet meer ‘mijzelf’ zijn en de dingen doen , zoals ik gewend was ze te doen. Deze frustratie zorgde voor een enorm energielek, wat mijn herstel ook niet ten goede kwam. Om te leren omgaan met mijn klachten moest ik mijzelf blijkbaar opnieuw uitvinden.

Ik had het advies gekregen om op Yoga te gaan en in mijn zoektocht hiernaar kwam ik op de site van bodyhealing. Daar zag ik ook dat Ingeborg aan coaching deed en had toen al wel het idee, dat dit misschien ook eens van pas kon komen. Tijdens een telefonische informatie gesprek over de Yoga was Ingeborg eigenlijk heel erg kritisch naar mijn motivatie, met de aanhoudende vraag “wat denk je uit de Yoga te halen?” Terugkijkend was dit al de eerste coaching vraag…

De praktische insteek van de sessies vond ik erg prettig. Het was als een bezem die in de kast stond. Ingeborg liet zien, waar hij staat, wat je ermee kunt doen en wat het mij kon brengen. Het was mijn keuze of ik hem ging gebruiken. De sessies waren soms serieus en hard werken, maar even vaak ook luchtig en met humor. Dit vond ik allemaal erg prettig.

Mijn energielek is gedicht en ik heb veel meer acceptatie over hoe mijn leven er nu uitziet. Dit geeft ook veel meer lucht, ruimte en energie om het ook weer leuk te maken. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn omgeving. Op dit moment werk ik aan het meer inslijten van mijn nieuwe gedrag. Doordat ik nu weet welk gevoel altijd leidde tot mijn oude gedrag, kan ik het nu in de meeste gevallen voor zijn, doordat ik het gevoel herken en dan besluit om het deze keer anders aan te pakken.

Bas

Ik zocht een andere benadering voor antwoord op vragen.

Naast de mens Ingeborg Mooiweer, koos ik ook voor de combinatie van verschillende therapievormen.

De Reiki heb ik als erg goed en inzichtgevend, ook op spiritueel gebied ervaren. Het stuk (met de bladen op de grond) met mijn overleden zus was ook zeer waardevol en gaf helderheid over onze relatie tot elkaar.

De overige therapievormen zetten me veel in de denkmodus, iets waar ik juist liever uit wil stappen zo leerde ik.  

De therapie was waardevol. Ik denk dat het me weer een stap verder heeft gebracht naar een volgende zet in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Louise

“In eerste instantie kwam ik bij Ingeborg voor een ontspanningsbehandeling. Na de behandeling raakten we in gesprek en heb ik een proefles yoga bij Ingeborg gevolgd. De les beviel me zo goed, en het effect ervan werkte zo goed door, dat ik wekelijks yoga ben gaan doen. Ingeborg weet goed hoe ze je zowel met coaching als met yoga kan begeleiden. Dat doet ze met veel verstand van zaken en ruime ervaring. Ze daagt je op een rustige, respectvolle en betrokken manier uit. Dat ze er af en toe een gezonde dosis humor aan toevoegt, maakt het extra aangenaam en leerzaam. We hadden meteen een klik door hoe Ingeborg als persoon is en door de professionele indruk die ze me gaf. Ze is zeer betrokken en luistert, zowel letterlijk als figuurlijk, goed naar wat je nodig hebt en daagt je dan uit om stappen te zetten. Al met al geeft Ingeborg mij energie, kracht, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, rust, en persoonlijke inzichten die me op en buiten de mat staande houden.”
Cassandra

“Ik kwam bij Ingeborg omdat ik mentaal tegen mezelf en mijn verleden aan liep. Ik werd door iemand op jou geattendeerd. Tijdens onze eerste ontmoeting voelde het goed om door te gaan. Mijn probleem was dat het voelde alsof ik in cirkels rondliep, maar gek genoeg weet ik niet meer zo goed wat het precies was, omdat dit nu voor een groot deel verwerkt is. Door de gesprekken met Ingeborg kon ik mijn muren laten vallen en mezelf openen. De samenwerking voelde snel vertrouwd en erg aangenaam. Nu, achteraf, kan ik zeggen dat ik me vrijer voel en meer mezelf ben. Ik ben ook rustiger en neem tijd voor mezelf. Mensen in mijn omgeving hebben die verandering gezien. Na enige tijd merkte ik dat er nog een onverwerkte emotie of belasting zit. Daar ga ik mee aan de slag.”
Annika

“Tien jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Ingeborg voor Reikibehandelingen en sindsdien ben ik meerdere perioden teruggekomen. Ik had lichamelijke en nerveuze klachten, onder andere terug te voeren naar situaties in mijn jeugd. Tijdens de Reikibehandelingen – en erna – ervaarde ik rust en energie waardoor er ruimte kwam voor inzicht, waarbij ik door Ingeborg heel fijn werd geholpen. Ingeborg geeft mij persoonlijke raadgevingen/adviezen die bij mij passen en toepasbaar zijn in mijn omstandigheden. Voor mij laat dit zien dat zij een goede behandelaar/luisteraar is en ik voel mij heel vertrouwd bij haar.”

Carla

“Ingeborg is voor mijn gevoel een betrouwbaar en fijn persoon. Ik kwam bij haar door de yogalessen en vervolgens op Reiki. Aangezien daar veel uitkwam en ik bij jou de kans had om direct volgende stappen te zetten op hetgeen wat me dwars zat, heb ik dat gedaan. Het meest bijzondere vind ik dat de reiki dingen in me los maakte en Ingeborg dat ook zag en voelde, en kon uitleggen. De rust die jij hebt en mijn gevoel dat bij jou alles gezegd en gevoeld kon worden, maakt het dat ik me kon  overgeven. Ik kwam vol energie uit de sessies maar door het drukke dagelijks leven en de verplichtingen die dat leven nu meebrengt, merk ik dat ik weer een beetje terugzak naar oude gewoonten. Ik ben me ervan bewust dat ik zelf de rust en tijd moet creëren om verdere stappen te zetten.”

Yvonne

“Ik kwam bij Ingeborg voor een therapeutische behandeling, omdat ik weinig energie had. Ik had gewoon hulp nodig en koos voor Ingeborg omdat zij meerdere methodes kan toepassen. Nu doe ik nog steeds Yoga bij haar en dat doet me goed. Ik voel me daarna vaak beter. Tussen mij en Ingeborg klikt het heel goed, het is heel ontspannen en ik kom altijd blij bij haar vandaan.”

Ineke

“Ik had last van paniekaanvallen en moeite met het verwerken van het overlijden van mijn vader en onze relatie vóór zijn overlijden. Ook mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen waren aan de magere kant. Tijdens de yogalessen die ik al bij Ingeborg volgde, voelde ik me erg op mijn gemak bij haar, veilig. Ze weet waarover ze het heeft en ze wist me elke keer weer iets mee te geven waar ik wat aan had. Uiteindelijk ben ik dus meer sessies bij Ingeborg gaan doen. Dat heeft me een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen gegeven, tevens heeft ze me handvaten aangereikt waar ik met bepaalde situaties op kan terug vallen. Heel waardevol.”

Annuska

“Ingeborg is niet alleen in staat om heel goed te luisteren, maar vooral om snel tot de kern van de zaak door te dringen, door waar te nemen wat er tussen de regels staat. Ik ben niet eerder iemand tegen gekomen die zo precies kan aanvoelen wat er speelt. Afleidingsmanoeuvres door middel van woorden, daar trapt ze niet in. Na een proefles yoga bij Ingeborg was ik verkocht en is yoga een steeds belangrijkere rol in mijn leven gaan spelen. De lessen bij Ing blijven me inspireren. De klassen zijn klein en persoonlijk, en er is flexibiliteit om van avond te switchen wanneer je een keer verhinderd bent. Er wordt serieus yoga gedaan, maar de sfeer is losjes en er is altijd gelegenheid voor een grap en een grol. Ik ben er fysiek in vele opzichten op vooruit gegaan en heb aanzienlijk minder last van klachten in mijn onderrug dankzij de yoga. Ik doe ondertussen ook zeer regelmatig yoga thuis, maar ik zou de lessen voor geen goud willen missen!”

Gerard

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl