Wake Up!!

Een hele nieuwe ervaring voor hoofdmensen

Ontwikkel je
Intuïtie

Een 5 daagse training, met dagelijks een filmpje, praktische oefeningen en inzichten om je intuitie wakker te maken!

Ben je ook zo gek op reizen? Ik wel… Ga je mee?

Op reis naar jezelf

Wil je krachtigere keuzes maken vanuit je intuïtie en daarbij je hoofd niet vergeten? Maar weet jij eigenlijk niet zo goed hoe je nou eigenlijk bij je intuïtie komt? 

Ik leer je in 5 dagen op een praktische manier hoe je jouw intuïtie in kan zetten, zodat jij krachtiger keuzes gaat maken waarbij je verstand en gevoel combineert. Hoe fijn zou dat zijn! 

Doe je mee? Schrijf je hieronder gratis in! 

 

Hallo,
ik ben Ingeborg

De gevoelsexpert van Nederland:Coach,Yoga teacher en Reikimaster.

17  jaar geleden heb ik intuïtief een cursus thaise massage gevolgd in Thailand en dat was het begin van mijn ommekeer van hoofdpersoon naar hartpersoon. Na deze supercursus volgde vele opleidingen, eerst nog naast mijn werk in het bedrijfsleven, en daarna tijdens mijn ondernemerschap. Die keuze om toen die cursus te doen was niet vanuit mijn hoofd genomen, want het was op een eiland, Phi Phi island in Thailand, en ver weg van iedereen besloot ik dat te doen. Tijdens het volgen gebeurde er iets met me.. met je gevoel bezig zijn, want dat is masseren natuurlijk… dat gaf mij zo’n goed gevoel. Het in beweging brengen van eerst de lijfelijke mens maar later ook de geestelijke mens.. dat is mijn passie.

Dat gevoel dat zat er natuurlijk altijd wel in, sterker nog, meer dan genoeg, maar het was er nooit zo uitgekomen. En wat we misschien allemaal wel herkennen, komend uit een zakelijk milieu, dat je dan stappen gaat nemen die daarmee in lijn liggen. Dus een goede baan.

Maar die keuzes zijn niet noodzakelijkerwijs het beste of fijnste voor jezelf. En daar kwam ik daar dus achter.. met daarna nog vele jaren van opleidingen maar vooral zelfonderzoek. Veel zelfonderzoek…  Wie ben ik, wat wil ik en voornamelijk waar gaat mijn hart van zingen en swingen? Dus die reis, letterlijk naar Thailand, is het zaadje geweest voor mijn reis naar mezelf. En grappig genoeg is mijn werk nu een combinatie van die 2 dingen geworden, het Oosterse en het Westerse, het verstand en het gevoel, en ik ben ook nog een Weegschaal dus plaatje weer compleet.

Je eigen …

Intuitiegids

Wat levert het je op?

03

Rust

03

Zelfvertrouwen

03

Je angst is minder

03

Je gezondheid wordt beter

03

Je voelt en merkt snel resultaat

Deze gratis training is op een heldere, simpele manier uitgelegd met filmpjes met daarin duidelijke opdrachten.
Dus spring in het diepe!
Is dit misschien nu zo’n moment voor jou?
03

5 korte leuke filmpjes

met heldere uitleg

03

Gratis training

het kost je niets, alleen tijd. Maar levert je zoveel op..

03

Mooi werkboek

makkelijk uitvoerbare opdrachten met direct resultaat..

De 5 daagse Intuitie training die je zoveel oplevert!

Elke dag een filmpje

Duidelijke en fijne opdrachten

Besloten facebook groep

Met een mooi werkboek

voor al je uitwerkingen

Schrijf je nu in en

ontvang de gratis training

direct in je mailbox!

5 dagen lang plezier met je reis, met mij en alle mensen in de besloten facebook groep!

Gratis 5 daagse training

Ontwikkel je intuïtie

Creeër rust, zelfvertrouwen en flow!

Een 5 daagste training met filmpjes, opdrachten, een mooi werkboek en een besloten facebook groep.

Jouw investering …

Je weet altijd precies wat je betaalt. En dat is niets.

Helemaal gratis voor jou.