Samen veranderen we je beperkende overtuigingen

Je eerste stop is een inzichtsessie met mij. In dit gesprek bespreken we jouw probleem en kun je al jouw vragen stellen. Natuurlijk wil ik weten of we een goede match zijn om samen te werken, hoe toegewijd je bent voor verandering.

30 minuten

De volgende stap is het boeken van een rtt-sessie. Samen zullen we toegang krijgen tot je onderbewustzijn en je herinneringen oproepen om de beperkende overtuigingen die je tegenhouden te lokaliseren.

2,5 uur

Extreem dynamische, snelle en effectieve therapie

Het is een snelle en effectieve therapie die tot blijvende resultaten leidt nadat de oorzaak van je problemen is ontdekt, je wordt bevrijd van negatieve zelfvernietigende overtuigingen en positieve en krachtige berichten in jouw onderbewustzijn worden geprent.

Iedereen kan leren therapeut te zijn, maar niet iedereen kan therapeut zijn met oprechte intentie, warmte en openhartigheid. Dat is wie Ing is.
Ik heb met Ing samengewerkt om van dit gevoel van perfectionisme af te komen of alle dingen goed te doen. In eerste instantie dacht ik, hoe is het ├╝berhaupt mogelijk om dit knagende gevoel via Zoom echt op te lossen. Persoonlijk twijfelde ik zelfs of de sessie wel zou lukken. Ing zorgde echter voor de juiste online omgeving voor mij om me open te stellen – haar warme aanwezigheid en de manier waarop ze haar vragen stelde, zorgden ervoor dat ik meer wilde delen. Ik had niet het gevoel dat het een sessie was – ik voelde dat ik met iemand aan het praten was die ik al heel lang ken.
Dankzij Ing kijk ik nu anders naar grote hindernissen. Ik heb niet langer de behoefte om perfect te zijn of dingen altijd goed te doen. Ze stelde me op mijn gemak met het ongemak.
Als je een therapeut zoekt die klaar staat om je verhaal met respect en eer op te vangen, raad ik Ing aan!

Paulie