Bij mij aan de keukentafel!

Denk jij dat je de enige bent die last heeft van onzekerheid, schuldgevoel of dat stemmetje in je hoofd dat zegt: ‘zie je wel, dat kun jij toch niet’? Nou, dan heb ik nieuws voor je. In mijn yoga- en coachingspraktijk zie ik dat ieder mens daar bij vlagen last van heeft. Dat is jammer, want die gevoelens blokkeren je, ze houden je tegen en ze zorgen ervoor dat je je niet happy in je vel voelt. Niet zo ernstig dat je anti-depressiva nodig hebt, maar je zou het wel fijn vinden om hierover eens te praten in een ongedwongen setting.

Dat komt goed uit, want ik organiseer binnenkort een keukentafelsessie. Gewoon bij mij aan de keukentafel. Om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen, verschillende thema’s te herkennen en te leren van elkaar. Je luistert en geeft feedback als je wilt, maar je voelt bovenal dat je niet de enige bent. Je gaat naar huis met een gevoel van herkenning, je weet dat je niet alleen bent, maar bovenal met nieuwe inzichten om anders om te gaan met die gevoelens en gedachten. Ik leid de avond, maar ben ook onderdeel van de groep. Ik deel zelf ook mijn ervaringen en zorg dat iedereen aan tafel de ruimte krijgt voor zijn/haar verhaal.

De volgende keukentafelsessie is op 2 nov van 19.30 tot 22.30 uur.

Het delen van je gevoel leidt tot bewustwording. Dat is een eerste stap die leidt tot andere inzichten en waar nodig aangepast gedrag.

Doe je mee? Ik verwelkom je graag aan mijn keukentafel! De kosten per avond zijn 15,- euro per persoon.

Schrijf je in via info@ingeborgmooiweer.nl  Zie ik je op 2 nov ? Heel graag!

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl