HALFJAAR TRAJECT

 

 

 

 

 

 

Weet je dát je wat wilt, maar weet je niet wat?

 

Halfjaar traject voor mensen die echt wel iets hebben op te lossen voor ze verder kunnen

 

Of: die ballast kwijt willen

 

Of: die zichzelf meer geluk toewensen?

 

Sommige mensen zijn sterk. Uiterst gedisciplineerd. Of zo gedreven dat ze ondanks hun chaos toch altijd alle onderdelen weer aan elkaar smeden. Ze weten waar ze goed in zijn en worden daarvoor gewaardeerd door anderen.

Maar van binnen zijn ze niet gelukkig
Dat weten ze zelf heel goed, of ze hebben een lichaam dat op allerlei manieren signaleert dat er iets aan de hand is.

Als jij zo’n persoon bent, dan weet je heel goed dat je lichaam vertelt dat er meer energie uitgaat, dan dat er inkomt. Dat je eigenlijk niet doet wat je hart zou willen. Je krijgt zoveel signalen dat je er wel iets mee móet, of je hoort van anderen dat het hoog tijd wordt om in te grijpen.

Misschien weet je zelfs al wat je wilt veranderen
Maar je weet niet hoe je dat precies voor elkaar krijgt zonder al je schepen achter je te verbranden. “Wellicht heb je het al eerder geprobeerd, maar op de één of andere manier kom je toch niet verder dan dat begin.

Pas op, want in al deze gevallen is de kans groot dat je spijt krijgt.

Wil jij voorkomen dat:

  • Je spijt krijgt van dingen die je niet hebt gedaan?
  • Dat je energie stopt in de verkeerde route?
  • Dat je de goede afslag over het hoofd ziet omdat je te druk bent met zoeken van de route?

Durf te vragen!
Als je sterk bent en je weet dat je iets wilt, maar je komt er maar niet, dan weet je ook dat je hulp nodig hebt. Dan zit er blijkbaar iets in de weg dat blokkeert. Maar dan heb je meer nodig dan een spiegel of een klankbord. Zulke mensen heb je ongetwijfeld al om je heen, maar zij konden je tot nu toe niet blijvend helpen.

Door de inzet van reiki kan ik jou energie weer laten ‘stromen’

Dat klinkt misschien even zweverig, maar dat is wel de basis van trajecten waarin ik mijn klanten help om voorbij die cliffhanger te komen. We kunnen er drie uren over praten, maar ik kan ook mijn handen op je lichaam leggen en voelen waar het zit. Door je lichaam aan te raken, maak ik emoties en gedachten bij je los die wellicht al tijden als een kluwen aan elkaar haakten. Gaan we daarna het gesprek in, dan ontstaat een heel ander gesprek. Dat is wat reiki met je doet.

Is het dan opgelost?
Nee. Het is alleen losgemaakt. Heb je echt iets op te lossen, dan raad ik je aan om jezelf een halfjaartraject met mij te gunnen. Daarin kun je steeds even terug naar de knelpunten en kun je ook de dingen aanpakken die je aan het begin nog niet kon overzien.

In dat half jaar krijg jij:

  • Een kick-start met een halve VIP-dag om te ontdekken waar je heen wilt
  • 6 coachingsessies van anderhalf à twee uur
  • Een werkboek met oefeningen zodat je thuis ook verder kunt
  • E-mailbegeleiding tijdens deze zes maanden plus de zevende maand.

De kick-start en de coaching doen we bij mij in de praktijk in Vogelenzang, in alle rust en privacy.

Bovendien mag je (niet verplicht!) tijdens dit halfjaar wekelijks een uur yoga bij mij volgen in de groepsles. Misschien is dit ver uit je comfortzone, maar het kan je enorm ondersteunen, weet ik uit de praktijk.

Als bonus ontvang je een mp3 met meditaties waarmee je thuis, op je werk of onderweg kunt ontspannen.

Prijs
Prijs bij halfjaar traject is € 2.997,- excl. BTW.

Gaat dit werken?

Mijn klanten zeggen van wel. En ik heb klanten gehad die al bij heel wat behandelaars waren geweest. Mensen met goede banen, grote bedrijven of een agenda vol taken waar je ‘u’ tegen zegt.

Waarom kiezen voor mij?

Mijn kracht is dat ik reiki combineer met mijn zakelijke inzicht van al die jaren in het bedrijfsleven. Ik snap rationeel wat jou drijft, maar ik voel ook de signalen van je lichaam. Ik werk met humor, rust. Ik coach zowel mannen als vrouwen. Soms steek ik een kaarsje aan, maar ik kan ook twee uur met je aan de keukentafel zitten omdat we behoefte hebben aan een goede kop koffie.

Levert dat gegarandeerd succes?

Ja en nee. Mijn klanten zijn lovend. Maar je moet het wel zelf doen. Hoe ver je komt, hangt toch grotendeels af van je eigen handelingen.
Ik kan wél dieper graven dan een ander. Ik kan knopen voelen die de medici niet zien. Dat maakt de coaching een stuk intensiever. Voor jou en voor mij.

Lijkt het je wat?

Dan kan ik eigenlijk maar één ding zeggen. Bel of mail zodat we telefonisch kunnen overleggen. Dan hoor je mijn stem en wordt het beeld van mijn coaching al iets completer. Wil je daarna door, dan kunnen we vrijblijvend kennismaken. Pas daarna gaan we knopen doorhakken. Goed idee?

Zoja, bel 06 2320 9229 of mail: info@bodyhealing.nl

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl