Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31623209229

Herken jij dit?

 • Verstoorde verhoudingen tussen je leidinggevende en jijzelf
 • Gesloten houding team
 • Een ineffectieve managementstijl
 • Communicatiestoringen, wat maakt dat mensen niet happy zijn, niet goed presteren en op den duur ziek worden
 • En soms langdurig afwezig

Of de effectiviteit of productiviteit binnen het team blijft achter,  en met nog een reorganisatie hopen dat het tij keert, maar dit gebeurt niet. Hoe krijg je helder waar dat in zit? En dan, wat doe je eraan en hoe?

@ingeborgmooiweer.nl_

Wat gebeurt er in Teams?

Ik heb een buitengewone interesse voor individuen maar ook voor teams, (individuen bij elkaar) de dynamiek die er speelt in teams, waarbij er een krachtenspel los komt wat soms maakt dat zaken niet meer lopen zoals ze zouden moeten lopen. De zogenoemde onderstroom waarin veel dingen gebeuren die onopgemerkt blijven maar grote gevolgen kunnen hebben. Hoe krijg je die boven tafel?

Wat als je de volgende resultaten voor elkaar kunt krijgen?

 • Gezonde en effectievere omgangsvormen
 • Erkenning en herkenning, gebruik maken van kwaliteiten van mensen, blijer team
 • Vertrouwen en veiligheid
 • Productiviteit omhoog
 • Hogere efficiency
 • Minder stress en dus minder ziekteverzuim en minder ziekteverzuimkosten.

Maar waarom zou je met mij willen werken aan deze vraagstukken?

In mijn leven en al het werk dat ik doe is de rode draad de combinatie van gevoel en verstand, mijn nuchterheid en scherp analytisch vermogen. Ik ben enorm geïnteresseerd en geïntrigeerd, waarom mensen doen wat ze doen, wat drijft ze? Deze drive , zou ik het haast wel willen noemen, maakt dat ik dit werk doe. De vraag die ik mezelf dan stel is:

Is er een manier waarop ik zou kunnen helpen,  kan ik je een spiegel voorhouden en op een luchtige doch intense manier gevoelens en zaken/problemen/uitdagingen helder  krijgen zodat er een verandering mogelijk wordt?

Ik leef en werk vanuit de volgende kernwaarden:

 • Intrinsiek, ik kies voor verbinding, vanuit je hart leven
 • Positief; opgewekt/energiek
 • Nieuwsgierig; naar hoe mensen/dingen werken, wat erachter zit, willen blijven leren
 • Humor; het absurde in dingen kunnen zien, gebruiken om zaken lucht te geven
 • Duidelijk, betrouwbaar, weten waar ik en anderen voor staan, zeggen wat ik wil zeggen
 • Vrijheid, zelf kunnen bepalen.

Mijn talent en tegelijkertijd mijn passie is het onzichtbare zichtbaar maken. Het waarnemen en luisteren op meerdere niveaus en door laverend tussen gevoel en verstand tot een analyse te komen. Ik ben goed in staat om inventief en creatief mensen ergens toe te bewegen en hou overzicht waardoor ik resultaat behaal.

Individuen

Maar ook op individueel vlak kunnen er dingen spelen, gevoelens  zijn die je belemmeren om je leven te leven zoals je het graag wilt. Je wilt je doel, je zin of missie van het leven helder krijgen en weer vanuit je hart gaan leven en werken. Wat zijn mijn talenten, wat is mijn passie?

Je hebt het gevoel dat je op een dood spoor zit en wilt een nieuwe weg vinden, eigenlijk een transformatie ondergaan zoals een vlinder uit een pop.

Maar je krijgt je vinger er niet achter en weet niet welke stappen je, als je het eenmaal weet, zou kunnen zetten.

FEAR-Forget-Everything-and-RunFace-Everything-and-Rise

Met deze 3 vragen gaan we aan de slag:

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik?

3 eenvoudige vragen met soms niet zulke eenvoudige antwoorden. De zoektocht en het uiteindelijk vinden van de antwoorden hoef je niet alleen te doen, maar kan samen met mij.

Resultaat

Spreekt dit je aan en wil je graag kennis met mij maken, en een vrijblijvende afspraak voor een “gratis inzicht sessie” maken.

Op deze pagina, vind je meer informatie en welke coaching mogelijkheden er zijn.

En als laatste……

Hoe ben ik hier nu zo gekomen?

Mijn jarenlange leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven maakt dat ik goed weet wat het is om leiding te geven aan teams, en welke problemen je daarbij kunt tegenkomen; het sandwich gevoel, tussen leidinggevende en medewerkers in, geeft soms een lastige dynamiek en uitdagingen.

Maar daarnaast ben ik de laatste 10 jaar expert geworden in gevoelszaken, door mijn eigen bedrijf in Persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik mijn kennis en kunde in Coaching, Yoga, Reiki en Massagetherapie voor persoonlijke vraagstukken.

Eigenlijk ben ik dus een pittige tante met een softe touch, een combinatie van nuchterheid, scherp analytisch vermogen en gevoel. Iemand die snel bij de kern komt, confronteert indien nodig maar nooit het hele plaatje uit het oog verliest. En iemand die vertrouwen wekt, rust uitstraalt en waarbij mensen snel hun hart luchten en hierbij geen drempel voelen om dit te doen.

Teruggebeld worden?  © Copyright 2022 | Website door Company Fuel