Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31623209229

Virtuele maagband

De wachtlijsten voor maagverkleiningen lopen snel op, juist nu het zo hard nodig is. Steeds meer mensen met overgewicht willen sinds de coronacrisis een maagverkleining. De aanmeldingen zijn met 15% gestegen, dit omdat mensen met overgewicht kwetsbaarder zijn voor covid-19 en ze dus snel willen afvallen.

Maar juist door de coronacrisis kunnen deze behandelingen niet doorgaan omdat het niet onder de kritieke zorg valt en dit dus afgeschaald is/was. Ze komen allemaal op een wachtlijst. Er staan er ongeveer 2000 met obesitas op en daar komen er honderden per maand bij.

De voordelen op een rijtje

 • Geen narcose
 • Geen ziekenhuisopname
 • Geen vrije dagen opnemen
 • Geen risico op complicaties
 • Minder kans op ernstig ziektebeeld
 • Geen lange wachtlijsten en meteen aan de slag
 • Geen verplicht minimum BMI
 • Geen levenslange verplichte vitaminen
 • Grote slagingskans en 100% natuurlijk en veilig
 • Een ander eetpatroon waardoor je alles maar anders eet
 • 5-60 kg gewicht verliezen

Afvallen zonder dieet maar met een virtuele maagverkleining

Je herkent het vast, steeds weer een ander dieet proberen, maar telkens weer aankomen, en dan weer afvallen en weer aankomen en weer en weer. Niet mee kunnen eten met de rest van het gezin.

Pillen, shakes, koolhydraten tellen, diëten, vet verbranding of vet bevriezen, allemaal verschillende mogelijkheden. De weegschaal wordt je vijand i.p.v. je vriend.

Ben jij klaar voor een eenvoudige manier? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken.
Ik ben me hierin gaan verdiepen, omdat het mij op is gevallen, dat als je wil afvallen en gaat lijnen, je dan steeds meer en vaker aan eten gaat denken. En als je dan stopt met lijnen, je meer aankomt dan dat er af is gegaan.

Pfff, wat een frustratie.

Dat kan anders

In 2 sessies kun jij op weg zijn naar een gezond gewicht. Geen duizenden euro’s, geen lange wachttijden, geen risico voor het lichaam en dan ook nog eens veel goedkoper.

Het slagingspercentage is heel erg hoog, namelijk 93%. En dat voor slechts € 595,-

Het meest belangrijk van de methode is: je gaat niet lijnen maar een eetpatroon veranderen.

Daar heb ik de “Combisessie met virtuele maagband” voor ontwikkeld, om op de meest simpele manier overgewicht kwijt te raken en je eetpatroon te veranderen.

We noemen dit een virtuele maagverkleining, dat bereik je met behulp van hypnose.

Hoe kan het dan anders?

Deze virtuele maagverkleining is ontwikkeld om op de meest simpele manier van je overgewicht af te komen. Door je denk- en eetpatroon te veranderen in je hersenen, kun je afvallen hoeveel nodig is, of dat nu 10 kilo of 30 kilo is, dat maakt niet uit.

Je kan gewoon aan tafel eten met de anderen, gewoon alles kunnen eten en toch gemiddeld een kilo per week afvallen en dat door het net iets anders te doen. Waarom het werkt? Omdat het een verandering is in je denk- en eetpatroon. In jouw gewoontes.

De zoveelste wondermethode?

Nee, het is niet de zoveelste wondermethode! Door je eetpatroon iets te veranderen val je gewoon af. En nee, ik ben geen wonderdokter, maar ik weet wel dat hypnose werkt vanuit je brein om juist deze veranderingen mogelijk te maken.

Informatie opvragen

  Ingeborg Mooiweer Coaching

  © Copyright 2022 | Website door Company Fuel