VIP DAG

 

 

 

 

 

 

Jouw missie, jouw geluk

Ga je maar door en lach je veel te weinig?

Bepaal in één dag waar je zelf gelukkig van wordt en hoe je daar komt

Ben je zo iemand die altijd loopt te rennen? Die –tig dingen tegelijk doet, hoge pieken haalt, maar op ongeziene momenten ook diepe dalen kent? Lach je te weinig? Heb je regelmatig twijfels over waarom je dit allemaal doet en voor wie?

Het is helemaal niet moeilijk om enthousiast over te komen

Om je vol passie overal in te gooien en anderen met je mee te slepen. Alleen: als je dat niet moeilijk vindt, ben je waarschijnlijk iemand die ook gemakkelijk een masker opzet. Iemand die altijd blijft lachen, de schouders eronder zet, en vrijwel altijd degene is die een vastgelopen boel weer vlot trekt.

De echt moeilijke vraag is:

Doe je nog wel waar JIJ gelukkig van wordt? Of word je ingezet in de plannen van anderen? Denk je aan iedereen, behalve aan jezelf?  

Als je daaraan twijfelt, is het heel raadzaam om eens te kijken naar je persoonlijke missie. Zelfs al heb je zo’n missie – ooit – al eens uitgebreid uitgewerkt voor je werk, je bedrijf of misschien zelfs al eens voor je leven. Maar dingen veranderen. Jij verandert ook. Het kan best zijn dat jouw passie een beetje is ondergesneeuwd door allerlei neventaken. Of dat je zelf veranderd bent.

Tijdens een VIP-dag ga ik met jou de diepte in

We kunnen snel stappen zetten, ontdekken wat je talenten zijn, waar je passie ligt en bepalen of je je hart nog wel volgt. Van daaruit gaan we door naar jouw missie, jouw koers. Daaraan gekoppeld maken we een stappenplan om die koers vast te houden.

Waarom zou je dat doen?

Omdat je met het bepalen van je missie niet alleen wéét, maar ook voelt dat je de goede dingen voor jezelf doet. Dat je meer voldoening vindt in je taken, makkelijker keuzes maakt die jou verder helpen. Leven en werken vanuit je persoonlijke missie geeft:

• Rust: weten wat goed voor je is en waar problemen kunnen ontstaan;

• Gemak: makkelijker kiezen tussen diverse opties;

• Inzicht: in waarom je gelukkiger wordt van bepaalde keuzes;

• Houvast: koersen op je actieplan.

Uiteindelijk kun je in één dag zoveel helderheid creëren, dat je de komende maanden alleen maar hoeft terug te denken aan deze dag om de juiste stappen te nemen. Daardoor zet je veranderingen in gang, kom je dichter bij jezelf en ga je veel lekkerder in je vel zitten. Deelnemers aan deze dag zeggen achteraf vrijwel altijd dat de VIP-dag hét moment was dat alles in werking stelde.

Wat gaan we doen en waar?

De VIP-dag organiseer ik in de besloten rust van mijn praktijk, in Vogelenzang. Daar hebben we alle ruimte om ongestoord te praten, maar ook om stiltes te laten vallen, opdrachten te doen of even een meditatie in te lassen. Ik regel alle catering. Willen we wandelend verder praten, dan lopen we zo de natuur in van de Oase of het Panneland. Al die tijd werken we aan het verhelderen van jouw talenten, vinden van jouw passie en de praktische verwerking in een stappenplan.

Het vervolg

De volgende dag werk ik een bewaarboekje uit waarin jouw opdrachten en bevindingen zijn opgenomen. Dit is je houvast voor de komende maanden en een waardevol document dat je te allen tijde kunt doorbladeren als je daar behoefte aan hebt. Ik hoor van deelnemers dat zij dit document echt koesteren. Als bonus krijg je een mp3 van een meditatie die jou op elk moment terug kan brengen naar je VIP-dag-gevoel.

De VIP-dag is het begin

De VIP-dag geeft een enorme boost. Het geeft een wervelwind aan gedachten en gevoelens. Maar het mooie is: aan het eind van de dag gaat dat als één grote golf met je mee, zodat je het gevoel krijgt dat je opgetild wordt en veel grotere stappen kunt nemen. Die ga je ook nemen, de VIP-dag is alleen het opstapje dat jou de helderheid geeft om die golf te sturen. Je stappenplan geeft je houvast. Heb je het even moeilijk, dan zoek je contact met mij via de mail of we spreken af om even te Skypen.

Prijs

De VIP-dag kost € 497,- exclusief btw. Dat is inclusief volledige coaching van een dagdeel (4 uur), catering en het uitgebreide naslagdocument, plus de extra contactmomenten in de nazorg.

Gegarandeerd succes?

Eigenlijk wel. Ik kan het je alleen niet zwart op wit beloven. Het kan namelijk zijn dat je zo ver bent afgedwaald van wat je eigenlijk nu zou willen, dat je het roer heel drastisch wilt gaan omgooien. In dat geval kan het zijn dat het je meer moeite kost om je koers vast te houden. Schat je dat vooraf in? Bekijk dan eens of zinvoller is om een coachingstraject in te gaan, waarbij ik jou langer en intensief blijf coachen.

Direct VIP-dag inplannen?

Bel of mail zodra je zicht hebt op een datum, zodat ik kan kijken of ik die dag ook vrij kan maken voor jou.

Bel me op: 06-2320 9229 of mail naar: info@ingeborgmooiweer.nl. 

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl