Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31623209229

Vergoedingen

Sommige behandelingen van Ingeborg Mooiweer Coaching komen in aanmerking voor een vergoeding. Deze vergoedingen zijn op een aantal manieren mogelijk, namelijk:

  • Bij uw zorgverzekering
  • Uw werkgever
  • Aftrekbaar voor ondernemers / ZZP’er
  • Via PGB of het UWV

Uw zorgverzekering

De coaching / natuurgeneeskundig consult (Reiki) van Ingeborg Mooiweer wordt wel vergoed vanuit de verzekering, afhankelijk van uw aanvullende verzekering (het wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering). Ook hypnotherapie kan vergoedt worden. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar uw mogelijkheden tot een vergoeding.

Uw werkgever

Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Aftrekbaar voor ondernemers / ZZP’ers

Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Via PGB of het UWV

Leeft u op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kunt u de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Bent u op dit moment werkeloos en ontvangt u een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Informatie opvragen

    Ingeborg Mooiweer Coaching

    © Copyright 2022 | Website door Company Fuel