Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31623209229

Reiki maakt los wat al jaren vast zit

Reiki is gebaseerd op het doorgeven van helende energie via de handen (rei betekent universeel, ki betekent energie in het Japans). Als reikimaster leg ik mijn handen in verschillende posities op het lichaam, terwijl de klant geheel gekleed op de massagetafel ligt.

Behandeling met bespreking

Een reikibehandeling geeft op het moment zelf diepe ontspanning en innerlijke rust. In de tijd erna werkt het lichaam zelf verder om klachten te laten verminderen of te laten verdwijnen. De reikibehandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten, maar we nemen daarna de tijd om door te spreken wat je hebt ervaren. Een behandeling, inclusief voor- en nabespreking duurt in totaal 2 uur.

Hoe werkt het?

Mijn handen geven de energie door die jouw eigen lichaam nodig heeft om blokkades in het lichaam op te heffen. Die blokkades veroorzaken fysieke en geestelijke klachten, maar worden vaak veroorzaakt door vastzittende emoties. Door de ‘aanraking’ met energie komen die emoties in beweging en kun je er zelf mee aan de slag, of kun je ervoor kiezen om ze samen met mij te bespreken.

Reiki en coaching

In mijn coachingspraktijk gebruik ik reiki als onderdeel van onze gesprekken. Het werkt niet alleen ontspannend, maar ook verhelderend: het lichaam liegt nooit. Rationeel kun je bepaalde zaken nog goed praten of onder het tapijt vegen. Maar als je gevoel iets anders zegt, ontstaan er blokkades die je eigenlijk alleen zelf kunt verwijderen: daarom is (h)erkenning van die blokkades zo’n krachtige eerste stap. In mijn coachingstraject gaan we nog intensiever met elkaar aan de slag en worden de coachingssessies ondersteund met tussentijdse catch-up calls, groepsdagen, yoga en meditatie. Om er op die manier voor te zorgen dat je blijvende resultaten boekt.

Wil je reiki uitproberen?

Een reiki behandeling kost € 150,-.  Een behandeling, inclusief voor- en nabespreking duurt in totaal 2 uur.  Voor het beste resultaat zijn meerdere sessies nodig.

Vergoeding

De reiki behandeling van Ingeborg Mooiweer wordt wel vergoed vanuit de verzekering, afhankelijk van uw aanvullende verzekering (het wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering). Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar uw vergoeding.

Informatie opvragen

    Ingeborg Mooiweer Coaching

    © Copyright 2022 | Website door Company Fuel