REIKI

Reiki maakt los wat al jaren vast zit

Reiki is gebaseerd op het doorgeven van helende energie via de handen (rei betekent universeel, ki betekent energie in het Japans). Als reikimaster leg ik mijn handen in verschillende posities op het lichaam, terwijl de klant geheel gekleed op de massagetafel ligt.

Hoe werkt het?
Mijn handen geven de energie door die jouw eigen lichaam nodig heeft om blokkades in het lichaam op te heffen. Die blokkades veroorzaken fysieke en geestelijke klachten, maar worden vaak veroorzaakt door vastzittende emoties. Door de ‘aanraking’ met energie komen die emoties in beweging en kun je er zelf mee aan de slag, of kun je ervoor kiezen om ze samen met mij te bespreken.

Behandeling met bespreking
Een reikibehandeling geeft op het moment zelf diepe ontspanning en innerlijke rust. In de tijd erna werkt het lichaam zelf verder om klachten te laten verminderen of te laten verdwijnen. De reikibehandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten, maar we nemen daarna de tijd om door te spreken wat je hebt ervaren. Een behandeling, inclusief voor- en nabespreking duurt in totaal 2 uur.

Reiki en coaching
In mijn coachingspraktijk gebruik ik reiki als onderdeel van onze gesprekken. Het werkt niet alleen ontspannend, maar ook verhelderend: het lichaam liegt nooit. Rationeel kun je bepaalde zaken nog goed praten of onder het tapijt vegen. Maar als je gevoel iets anders zegt, ontstaan er blokkades die je eigenlijk alleen zelf kunt verwijderen: daarom is (h)erkenning van die blokkades zo’n krachtige eerste stap. In mijn coachingstraject gaan we nog intensiever met elkaar aan de slag en worden de coachingssessies ondersteund met tussentijdse catch-up calls, groepsdagen, yoga en meditatie. Om er op die manier voor te zorgen dat je blijvende resultaten boekt.

Wil je reiki uitproberen?
Een reiki behandeling kost € 150,-.  Een behandeling, inclusief voor- en nabespreking duurt in totaal 2 uur.  Voor het beste resultaat zijn meerdere sessies nodig.

Vergoeding
De reiki behandeling van Ingeborg Mooiweer wordt wel vergoed vanuit de verzekering, afhankelijk van uw aanvullende verzekering (het wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering).  Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar uw vergoeding.

Wil je weten wat reiki voor jou kan doen?
Neem contact met me op en als je wilt plannen we direct een afspraak in.
Bel me op: 06-2320 9229 of mail me op: info@ingeborgmooiweer.nl.

Extra mogelijkheden

Naast de reiki ben ik gecertificeerd therapeut voor Touch of Matrix. Net als bij reiki werk je met energie, waarbij je lijf als het ware de harde schijf is van je computer. Daarin zit alles opgeslagen, óók problemen of nare gedachten die blokkades vormen. Met Touch of Matrix kun je in zeer korte tijd de informatie losmaken, zodat de emotionele lading verdwijnt. Zie mij maar als een soort virusscanner: ik voel aan jouw lijf waar een virus zit en kan deze in quarantaine zetten. Na afloop voelen klanten zich vaak leeg, gek genoeg. Als ze denken aan het gevoelige onderwerp, hebben ze geen enkele bijgedachte. Dat geeft enorm veel ruimte in je hoofd en geeft langdurig meer energie, omdat je een heleboel negatieve lading uit je systeem hebt verwerkt. In één sessie voel je direct resultaat. Maar omdat er vaak nog meerdere lagen opgeschoond moeten worden, werk ik in principe in blokjes van vier of acht sessies om het mooi af te ronden en je te laten wennen aan die schone harde schijf. Weet je al van te voren dat er meer aan de hand is met bijvoorbeeld blokkades of emoties, dan raad ik je aan om een halfjaartraject van mijn coaching te gaan volgen.

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl