Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31623209229

Jouw kompas, jouw leven

Weet je dát je wat wilt, maar weet je niet wat? Heb je al van alles geprobeerd, maar kun je niet tot de kern van het probleem komen? Een bijzonder coachingstraject voor jou als je:

  • Een blokkade hebt op te lossen voordat je verder kunt.
  • Je gevoel willen leren herkennen en erkennen.
  • Eindelijk die doorbraak wil waarnaar je al zo lang op zoek bent.

Mensen zoals jij zijn sterk. Uiterst gedisciplineerd. Of zo gedreven dat ze ondanks hun chaos toch altijd alle onderdelen weer aan elkaar smeden. Je weet waar je goed in bent en wordt daarvoor gewaardeerd door anderen.

heidi-fin-M2Kxb80gqcc-unsplash

Maar van binnen ben je niet gelukkig

Dat weet je zelf heel goed, of je lichaam signaleert op allerlei manieren dat er iets aan de hand is. Je weet heel goed dat je lichaam vertelt dat er meer energie uitgaat, dan dat er inkomt. Dat je eigenlijk niet doet wat je hart zou willen. Je krijgt zoveel signalen dat je er wel iets mee móet, of je hoort van anderen dat het hoog tijd wordt om in te grijpen. Je innerlijke kompas is van haar koers af.

Misschien weet je zelfs al wat je wilt veranderen

Maar je weet niet hoe je dat precies voor elkaar krijgt zonder al je schepen achter je te verbranden. Misschien heb je het al eerder geprobeerd, maar op de één of andere manier kom je toch niet verder dan dat begin. Ook al je weet waar je heen wilt, je weet niet welke stap je als eerste moet zetten.

Maar je wilt ook voorzichtig zijn en geen spijt krijgen

Dat weet je maar al te goed. Dus wil jij voorkomen dat:

  • Je spijt krijgt van dingen die je niet hebt gedaan?
  • Dat je energie stopt in de verkeerde route?
  • Dat je de goede afslag over het hoofd ziet omdat je te druk bent met zoeken van de route?

Durf te vragen!

Als je sterk bent en je weet dat je iets wilt, maar je komt er maar niet, dan weet je ook dat je hulp nodig hebt. Dan zit er blijkbaar iets in de weg dat blokkeert. Maar dan heb je meer nodig dan een spiegel of een klankbord. Zulke mensen heb je ongetwijfeld al om je heen, maar zij konden je tot nu toe niet blijvend helpen.

Jouw energie weer laten ‘stromen’

Reiki is een tool die ik soms gebruik om mijn klanten te helpen om voorbij die cliffhanger te komen. Dat is beslist niet zweverig. Want we kunnen uren praten over jouw vraag, maar ik kan ook mijn handen op je lichaam leggen en voelen waar je vraag zit. Door je lichaam aan te raken, maak ik emoties en gedachten bij je los die wellicht al tijden als een kluwen aan elkaar haakten. Gaan we daarna het gesprek in, dan ontstaat een heel ander gesprek. Dat is wat reiki met je doet.

Hoera, is het dan opgelost?

Nee, het is losgemaakt. In dit traject gaan we regelmatig voelen waar jouw vraag zit. Dan kun je steeds terug naar de knelpunten en kun je dingen aanpakken die je aan het begin nog niet kon overzien. Zo bouwen we samen aan jouw kompas, en aan de richting voor jouw leven. Een leven waar je eindelijk blij mee kan zijn.

Gaat dit werken?

Mijn klanten zeggen van wel. En ik heb klanten gehad die al bij heel wat behandelaars waren geweest. Mensen met goede banen, grote bedrijven of een agenda vol taken waar je ‘u’ tegen zegt. Maar het belangrijkste dat ze gemeen hadden, was een grote blokkade die hen weerhield van werkelijk gelukkig te zijn, waarbij ze al van alles hadden geprobeerd om er eindelijk mee te dealen. In de coaching met mij lukte dat en ervaarden ze eindelijk de doorbraak waarnaar ze al zo lang op zoek waren.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Mijn kracht is dat ik reiki combineer met mijn zakelijke inzicht van jaren ervaring in het bedrijfsleven. Ik begrijp rationeel gezien wat jou drijft, maar ik voel ook de signalen van je lichaam. Ik werk met humor en rust. Ik coach zowel mannen als vrouwen. Soms steek ik een kaarsje aan, maar ik kan ook twee uur met je aan de keukentafel zitten, omdat we behoefte hebben aan een goed gesprek met een kop koffie.

Succes verzekerd, dus?

Ja en nee. Mijn klanten zijn lovend. Maar je moet het wel zelf doen. Hoe ver je komt, hangt toch grotendeels af van je eigen handelingen. Ik kan wél veel dieper graven dan een ander. Ik kan knopen voelen die de medici niet zien. Dat maakt de coaching een stuk intenser, zowel voor jou als voor mij.

Lijkt het je wat?

Dan kan ik eigenlijk maar één ding zeggen. Bel of mail zodat we kunnen kennismaken. Dan hoor je mijn stem en wordt het beeld van mijn coaching al iets completer. Wil je daarna door, dan kunnen we vrijblijvend kennismaken. Pas daarna gaan we knopen doorhakken. Goed idee?

Teruggebeld worden?    © Copyright 2022 | Website door Company Fuel