COACH NIEUW VENNEP

Ben je op zoek naar een coach in Nieuw Vennep?

Er zijn veel redenen waarom je een coach in Nieuw Vennep zou inhuren, maar er zijn net zo veel redenen waarom je geen coach zou zoeken. Een coach is niet voor iedereen. Als je er echter klaar voor bent, kan een goede coach je echt verder helpen. Een coach kan zich richten op wat jouw specifieke problemen zijn en kan je laten zien hoe je deze problemen aan kan pakken. Een coach in Nieuw Vennep begeleid je bij het werken aan je eigen gestelde doelen. 
 

Coaching Nieuw Vennep

Als je op zoek bent naar een coach in Nieuw Vennep dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben een geregistreerd coach en kan je begeleiden bij veel verschillende problemen en doelen. Ben je op zoek naar coaching in Nieuw Vennep, neem dan contact met me op.

Wat houdt coaching in?

Coaching is een proces dat is ontworpen om het gedrag, de cognitie, acties en gehele efficiëntie van een persoon te verbeteren. 

Coaching wordt uitgevoerd in verschillende omgevingen en wordt gegeven door verschillende mensen. Coaching wordt vaak besproken naast ‘mentorschap’. Deze thermen worden soms door elkaar gebruikt, terwijl het toch verschillende termen zijn. Mentoren bieden kennis, ervaring en inzicht om hun mentees te helpen in een specifieke uitdaging, terwijl coaches over het algemeen een bredere kennis hebben. Deze bredere kennis is toepasbaar in verschillende sectoren, waardoor coaches mensen effectief kunnen coachen in verschillende omgevingen. 

Wat houdt coaching in?

Als je op zoek bent naar een coach in Nieuw Vennep dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben een geregistreerd coach en kan je begeleiden bij veel verschillende problemen en doelen. Ben je op zoek naar coaching in Nieuw Vennep, neem dan contact met me op.

Waarom zou je coaching zoeken?

Het doel van het werken met een coach is om je eigen potentieel te maximaliseren. Als er een deel van je leven is dat je wil veranderen, persoonlijk of professioneel, dan kan een coaching proces je helpen om je doelen te bereiken en vaak zelfs te overtreffen. 

Een persoonlijke coach zal samen met je kijken om je specifieke doelen, sterke punten en kansen te ontdekken. De coach kan na een aantal gesprekken bepaalde strategieën en plannen bieden om je te helpen bij het behalen van de resultaten die jij zoekt. Als je profsporter wil worden dan doe je dit ook niet in je eentje! 

Begeleiding

Nu je hebt gekozen voor mij als coach kunnen we beginnen met een coaching proces. Tijdens deze begeleiding help ik je om op persoonlijk of professioneel niveau te groeien. Ik zal je helpen om je ervaringen om te zetten in leerpunten, zodat je hier van kan leren. 

Persoonlijk coach Nieuw Vennep

Als geregistreerd coach in Nieuw Vennep help ik jou je doelen te formuleren. Tijdens deze coaching periode begeleid ik je en help ik je om deze doelen te bereiken. Als coach stuur ik je door middel van aanmoediging en advies. De term ‘coach’ wordt vaak geassocieerd met sport, maar wordt tegenwoordig ook veel gebruikt voor niet-sport gerelateerde coaches. Als coach ben ik geen expert in specifieke vaardigheden van jou als coachee, maar heb ik wel ervaring en opleiding in het bieden van motiverende en/of inspirerende begeleiding en advies. Ik kan je helpen om je eigen gedrag en uitdagingen te analyseren en aan te pakken. 

Breng jezelf weer in balans

Mensen zeggen vaak dat ze meer balans in hun leven willen. Wat ze hier mee bedoelen is dat ze meer keuzes willen durven maken in hun leven, zodat ze niet alleen maar reageren op wat er gebeurt. Balans coaching is een manier om je te begeleiden bij het maken van krachtige levenskeuzes, zodat je ervaringen in je leven hebt waar je daadwerkelijk voor gekozen hebt. Hier wordt je ook begeleid om niet meer gedachteloos door het leven te gaan, zodat je bewuster bent van wat er in je leven speelt en je betere keuzes durft te maken.

Ik wil graag kennismaken, wat nu?

Fijn, ik doe graag een eerst kennismakingsgesprek. Eerst kijken we of er een klik is tussen ons, het gevoel meot goed zijn.

Het makkelijkst is als je me even belt op 06 2320 9229 of je kunt me natuurlijk ook even een mail sturen: info@ingeborgmooiweer.nl

Andere soorten coaching

Zakelijke coaching

Coachingstraject

RTT Therapie

 

SOCIALE MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Ingeborg Mooiweer
Mobiel 06 2320 9229
info@ingeborgmooiweer.nl