Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31623209229

Wil je magic?….

Gepubliceerd op 3 maart 2022

Je hebt vragen.

Je wilt antwoorden.

Je zoekt.

Je kijkt.

Je snakt.

Je wil graag.

Je hoopt.

Je droomt.

Je wenst.

Je praat erover.

Je hebt vragen.

Je zoekt antwoorden.

Je wil “magic”.

Je wil het NU.

Nee ik heb geen antwoorden.

Ik heb ook vragen.

Ja, ik heb mijn eigen vragen.

Maar ik heb vragen aan jou.

Mijn vragen leiden je naar jouw antwoorden.

Ik geef je geen antwoorden.

Die mag je zelf gaan creëren.

Het zit allemaal in je namelijk.

Ja die constante jengel zit daar ook.

Het zit allemaal in je., om nieuwe dingen te creëren.

Anders zou jij niet “Jij” zijn.

Kijk, je hebt het idee dat het allemaal buiten je ligt.

Maar het is niet buiten jezelf, het zit in jezelf.

Vanaf die plek, kan je alles doen wat je wilt.

Daar wil je eerst kijken.

Zijn. Doen. Hebben, in die volgorde.

Maar het meest van alles: Zijn!

Gerelateerde artikelen

Obesitas kost Nederland elk jaar 79 miljard

Afvallen zonder te diëten, met een slagingspercentage van 93%! Wist je dat obesitas Nederland elk jaar 79 miljard kost? Dat is best schrikbarend veel vind ik… en de grootste kostenpost volgens onderzoek is de verminderde arbeidsproductiviteit door met name veel en langer ziek zijn. Ik wist niet of je dat wist maar mij lijkt het […]

Van hondenbrein naar leeuwen-focus!

Men lijdt het meest door het lijden van de geest. Iedereen kent Einstein wel. Hij heeft vele mooie uitspraken, sommige wat meer bekend dan anderen. Een mooie vind ik “the world as we created it is a process of our thinking. It cannot be changed without changing our thinking” En zo is het maar net. […]

© Copyright 2022 | Website door Company Fuel